Vilken ansiktskräm är bäst för just dig? Det beror så klart på din hudtyp, ålder, livsstil och eventuella problemområden, men de flesta letar efter en ansiktskräm som ger huden ett välbalanserat tillskott av fukt, spänst och en frisk lyster. Om du har känslig hud så behöver du troligtvis lägga till några saker på listan, såsom parfymfri, färgämnesfri och särskilt formulerad för att undvika irritation och allergiska reaktioner.

Våra ansiktskrämer är noggrant testade och särskilt framtagna för att ge både skonsam och effektiv näring till känslig hud.

Neutral dagkräm vårdar både normal och känslig hud med en mild formula som minskar risken för hudirritation. Den lätta ansiktskrämen absorberas snabbt och enkelt, vilket gör den perfekt för morgonrutinen. Den är framställd utan alkohol och parfym och innehåller enbart skonsamma ingredienser. Krämen är berikad med glycerin och E-vitamin som får huden att bli ordentligt återfuktad, mjuk och välvårdad och som ger den en hälsosam lyster.

Vår nattkräm är fullmatad med milda, fuktgivande ingredienser som bidrar till att återställa hudens fuktbalans under natten. Med de fuktgivande och effektiva ingredienserna glycerin, jojobaolja och E-vitamin kan du börja dagen med en mjuk, återfuktad och spänstig hud. Ansiktskrämen är vårdande och absorberas snabbt, vilket gör kvällens hudvårdsrutin lätt och smidig.

Neutral dagkräm och nattkräm är speciellt utvecklade för känslig hud:

  • Innehåller 0 % parfym och 0 % färgämnen
  • Med pH-värde på 6,0
  • Dermatologiskt testade
  • Svanenmärkta och rekommenderade av Asthma Allergy Nordic.

 

Enkla hudvårdstips som gör skillnad

Sen spelar det också roll hur du behandlar din känsliga hud innan du applicerar ansiktskräm:

  • Tänk gärna på att inte tvätta huden för länge eller att använda för varmt vatten. Din känsliga hud mår mycket bättre om du försiktigt klappar den torr med handduken istället för att gnugga den.
  • Kombinera gärna ansiktskrämerna med vår skonsamma ansiktsrengöring och vårt milda, fräscha ansiktsvatten för en komplett och vårdande hudvårdsrutin för ansiktet.
  • Och sist men inte minst: kom ihåg insidan! Drick ordentligt med vatten, gör måltiderna både lustfyllda och näringsrika, och se till att sova ordentligt så kommer det ge positiva resultat på din hud.
  • Om du trots allt upplever irriterad hud och problem som inte går över så bör du alltid konsultera en hudläkare.