Om Neutral

Skydda dig och din familj 

All hud är annorlunda, vilket innebär att det kan vara svårt att hitta produkter som ger samma skydd och vård för alla i familjen. Men det är här som Neutral kommer in och kan hjälpa. Vårt mål är att göra det enkelt att ta hand om hela familjens hud och detta genom att erbjuda milda produkter som hjälper att skydda din hud mot irritation- från normal hud till känslig, till bebis hud och till hud som lätt får eksem. Med varje produkt, från tvättmedel till handkräm - och allt däremellan- kan Neutral hjälpa dig med att skapa en lättare och mildare hudvård varje dag. 

 

Mer än 40- års erfarenhet 

Neutral grundades i Skandinavien för mer än 40 år sedan. I takt med att känslig hud och hudallergier har blivit ett växande problem för barn och vuxna, har vi arbetat med att skapa ett utbud av milda hushållnings- och personliga hudvårdsprodukter som passar hela familjen.  Alla våra produkter är utvecklade för att passa alla hudtyper (inklusive känslig hud) och är dessutom uppbackade av experter. Med utgångspunkt i våra skonsamma produktingredienser hjälper vi således att minimera riskerna för hudallergierna utan att minska produktens effekt. 

 

Neutral Key Visual TIF 5000px - June 2019

 

Milda kvalitetsprodukter

Vi tycker att ett bra att sätt att hålla dina hudproblem under kontroll är genom att veta exakt vad huden utsätts för. Vi brinner för att utveckla milda kvalitetsprodukter och därför innehåller ingen av våra produkter parfym eller färgämnen samtidigt som produkterna fortfarande har samma starka rengörande och verkande effekt som kan hjälpa dig att tvätta både dig och din familjs kläder och dessutom vårda er hud. Så oavsett om du köper hud- eller hushållsprodukter hos oss kommer du således aldrig att hitta parfymer eller färgämnen. Du och din familj kan därför använda Neutrals produkter med sinnesro. Mjukt och effektivt; för alla hudtyper. 

 

Utvecklat med experter 

Vi tycker att ett bra att sätt att hålla dina hudproblem under kontroll är genom att veta exakt vad huden utsätts för. Vi har därför utvecklat våra produkter i tätt samarbete med Astma-Allergi i Danmark, Norge och Sverige. På så sätt passar produkterna till och med den känsligaste huden. Vi är glada över att arbeta med många respekterade partners, inklusive Astma-Allergi i Sverige som vi har arbetat med i över 25 år. Med dessa partners vid vår sida har vi kunnat vara i framkant inom hudvårdsbranschen och utvecklat rena, milda produkter som kan behålla både dig och din familjs hud mjuk och samtidigt minska risken för hudallergi och överkänslighet. 

 

Neutral Key Visual TIF 5000px - June 2019

 

Den blåa stämpeln 

Ditt förtroende är viktigt för oss och därför har vi försäkrat att våra produkter uppfyller dina krav och din garanti. För att demonstrera säkerheten av våra produkter har vi genom åren arbetat med ett antal organisationer som fastställer riktlinjer för produkter vilka är utformade för att minska risken för hudallergi. När du således ser deras logotyper på våra produkter kan du vara säker på att vi har deras fulla godkännande. 

 

Engagemang för hållbarhet

Precis som det är viktigt för oss att våra produkter har en positiv effekt på din hud, är det lika viktigt att vi arbetar för att minimera vår miljöpåverkan. Vi strävar därför efter att använda oss av icke- skadliga kemikalier, såväl som att utnyttja vår energi så mycket som möjligt - i själva verket produceras alla våra tvättmedel med 100% förnybar energi. Några av våra produkter finns i påfyllningsförpackningar med 80% mindre plast än fullförpackning. Våra flytande tvättmedelflaskor är dessutom baserade på 97% återvunnen plast.