PRODUKTER

Filter

Se
Filtrera efter
0 produkt

En mild och effektiv duschgel som är speciellt utformad för ditt barns känsliga hud.

En mild och effektiv duschtvål som är speciellt utformad med en skonsam formula för känslig hud.

Parfymfri fuktcreme som är mild nog även för den mest känsliga hud, men som också är extra fet för mycket torr hud eller problemhud.

Neutrals handkräm är särskilt utvecklad för att hålla dina händer mjuka och friska – fungerar för alla hudtyper.

Neutrals intimtvål tillverkas med endast ingredienser du behöver och är speciellt utvecklad för att vara snäll mot huden.

Utformad för daglig användning med en särskild formula för känslig hud.

Neutrals flytande handtvål är effektiv mot bakterier och smuts. Vår tvål innehåller inte parfym eller färgämnen. Läs mer!

En mild roll-on anti-perspirant speciellt utformad för att skydda dig mot svett och hudirritationer.

Oavsett om du har mycket känslig hy eller bara föredrar en skonsam tvål är vår handtvål perfekt för dig rengör skonsamt huden och efterlämnar en fräsch känsla.

Neutral universalrengöring är ett koncentrerat rengöringsmedel som är effektivt mot smuts trots den allergivänliga parfymfria formulan.

Ett tvättpulver speciellt framtaget för dina vita kläder och designat för alla hudtyper – oavsett om du har känslig hud eller bara föredrar en mer skonsam tvätt. Innehåller inga onödiga ingredienser och lämnar dina kläder och sängkläder ljusa, rena och snygga.

Neutrals diskmedel är ett allergivänligt och parfymfritt diskmedel. Effektivt mot smuts och matrester.

Håll din vita kläder vita och din hud fri från irritation med detta flytande tvättmedel. Perfekt om du har känslig hud eller bara föredrar en mildare tvätt.Vi bryr oss om både din hud och miljön. Därför har vi 97% bionedbrytbara ingredienser i våra flytande tvättmedel. Dessutom är flaskorna gjorda av 98% återvunnen plast.

Ett koncentrerat tvättpulver för din kulörttvätt. Innehåller endast milda ingredienser som är skonsamma mot din hud och bevarar färgerna länge.

Våra flytande tvättkapslar ger ett pålitligt tvättmedel för färgade kläder, handdukar och sängkläder. Utan parfym eller färgämnen.

Schampo för barns känsliga hud. Perfekt för daglig användning.

Fuktgivande babyolja som hjälper till att hålla barnets känsliga hud i balans och motverkar torr hud.

Neutral duo-tvättkapslar rengör effektivt samtidigt som färgerna i dina kläder bevaras. Parfymfri och utvecklad för känslig hud och för att minska risken för hudallergi.

Håller dina kläder vita och rena och hjälper din hud genom att skydda den mot hudirritationer.

Håll kläderna mjuka och bekväma med vårt speciellt utformade sköljmedel för dig med normal till känslig hud. Vi bryr oss om både din hud och miljön. Därför har vi 100% bionedbrytbara ingredienser i vårt sköljmedel. Dessutom är flaskan gjord av 98% återvunnen plast.

Den milda formulan i detta parfymfria tvättpulver är dermatologiskt testad och godkänd, vilket gör tvättpulvret effektivt för hela familjens kläder.

Detta milda flytande tvättmedel hjälper dina kläder att bevara färgerna samt bidrar till att minska risken för allergiska hudreaktioner.

Neutral universalrengöringsspray är effektiv mot smuts och lämnar inga ränder. Parfymfri och minskar risken för hudallergi

Babyvåtservetter som är speciellt utvecklade med en mild formula som är dermatologiskt testad och hjälper till att minska risken för irritation.

Ett milt schampo som är skonsamt mot barnets känsliga hud – det perfekta valet för en mild hårtvätt.

Vår balsam är dermatologiskt testat och passar alla hår- och hudtyper samt lämnar ditt hår återfuktat och fräscht.

Neutral duo-tvättkapslar rengör effektivt samtidigt som färgerna i dina kläder bevaras. Parfymfri och utvecklad för känslig hud och för att minska risken för hudallergi.

Neutrals hårschampo rengör skonsamt och minskar risken för irritationer och allergi. Passar alla sorters hud och hår.

Frågor och svar

  • Vi är här för att hjälpa dig att skapa ett hem och en livsstil utan hudallergi. Oavsett om du behöver vårda normal, känslig hud, baby hud eller en hud med tendens till eksem, har vi utvecklat milda hushållningsprodukter och produkter för personlig vård. 

  • Ett allergen är ett ämne som kan ge en allergisk reaktion. Alla våra kroppar är olika; hos några kan immunsystemet uppfatta ett ämne som en ”främmande kropp” eller ett ”farligt” hot,  medan andra inte alls kommer att få en allergisk reaktion.  Vanliga allergener innefattar: parfymer och dofter, konserveringsmedel, djurpäls, damm, mat (såsom mjölk och vete), pollen och topisk medicin. 

  • Om ett allergen kommer in i din kropp kommer ditt immunförsvar att utlösa ett antikroppsvar. Antikropparna binder sig till speciella celler, vilka de viktigaste är mastcellerna. När antikropparna kommer i kontakt med allergenet friger mastcellerna sina egna substancer, inklusive histamin. Detta orsakar en obehaglig svullnad och inflammation i den omgivande vävnaden - och detta är således din allergiska reaktion. När irritation kvarstår lokalt i ett område av kroppen är de flesta symptom inriktade på den drabbade delen av kroppen (tillexempel hud, luftvägar eller ögon).

  • Även om våra produkter inte är utvecklade för att behandla eksem eller kontaktdermatitis, är våra produkter fria från onödiga tillsatser såsom parfym och färgämnen. Detta gör att de är skonsamma nog att appliceras på hud som annars tenderar att få eksem. Alla hudtyper kan dra nytta av mildare hushålls- och kroppsvårdsformler eftersom de hjälper till att förhindra hudirritation och hudallergiska reaktioner.