PRODUKTER

Filter

Se
Filtrera efter
0 produkt

Schampo för barn, perfekt för den dagliga rutinen. Tillverkad endast med de ingredienser du behöver, vårt barnschampo innehåller inga parfymer eller färgämnen

Vår milda duschgel är skapad för en behaglig bad- och duschstund. Duschgelen rengör försiktigt samtidigt som risken för hudirritationer minimeras.

Vårda huden medan du sover med denna milda Neutral nattkräm, särskilt utvecklad för att minimera risken för hudirritation. Utan parfym eller färgämnen.

Detta milda ansiktsvatten är särskilt utvecklat för alla hudtyper. Utan alkohol, innehåller pro-vitamin B5 och kan med fördel användas dagligen.

En lätt dagkräm som passar alla hudtyper. Den lätta krämen absorberas snabbt, vilket gör den perfekt för morgonrutinen – ett enkelt sätt att vårda huden på.

En mild ansiktsrengöring som rengör och avlägsnar orenheter – kan användas dagligen, både morgon och kväll. Utan parfym eller färgämnen.

Våra ansiktsservetter avlägsnar smink och vattenfast mascara och är skonsamma mot ögon och känslig hud. Kan användas dagligen oavsett hudtyp.

En mild roll-on antiperspirant skapad för att skydda dig mot lukt samtidigt som du skyddar din känsliga underarmshud. Dermatologiskt testad.

En intensiv fuktkräm för hud i behov av riklig vård. Neutral Intensivkräm hjälper mycket torr, grov eller tunn hud att reparera sig själv.

Skona miljön från onödig plast med en refillpåse till vår milda flytande handtvål. Särskilt utvecklad för att hålla händerna rena och sköna.

En mild antiperspirant skapad för att skydda dig mot lukt samtidigt som du skyddar din känsliga underarmshud. Dermatologiskt testad.

Vår handtvål är speciellt utformad för att hålla huden mjuk samtidigt som den rengörs. Formuleringen är effektiv mot bakterier och snäll mot alla hudtyper.

Skapa en hudvårdsrutin du kan lita på med Neutral Kroppslotion. Fuktgivande lotion med bara de ingredienser du behöver, och inget av de du inte behöver.

Speciellt utvecklad för att vara snäll mot huden, vår Neutral duschgel innehåller skonsamma ämnen för att skydda huden mot irritation.

En mild handkräm utvecklad speciellt för din hud. Berikat med sheasmör hjälper vår handkräm till att återfukta och mjukgöra alla hudtyper.

Oavsett om du har mycket känslig hy eller bara föredrar en skonsam tvål är vår handtvål perfekt för dig rengör skonsamt huden och efterlämnar en fräsch känsla.

Med en mild formel som är idealisk för alla hudtyper, är vårt schampo konstruerad för att motverka irritation av hårbotten - både under och efter tvätt.

Det milda mjällschampot är särskilt utvecklat för att rengöra håret och vara skonsamt mot huden. Utvecklat utan onödiga tillsatser såsom parfym eller färgämnen.

Vårt balsam återfuktar ditt hår samtidigt som det gör det glänsande och är skonsam mot torr hårbotten. Utvecklad för att ta hand om alla hårtyper.

Den milda formulan i detta parfymfria tvättpulver är dermatologiskt testad och godkänd, vilket gör tvättpulvret effektivt för hela familjens kläder.

Håll dina kläder mjuka och bekväma med vårt speciellt utformade sköljmedel. Sköljmedlet gör tyget både mjukt och bekvämt för normal till känslig hud.

Ett koncentrerat tvättmedel speciellt utvecklad för att ta itu med vardagens smuts och för att hålla dina vita kläder vitare. Utan parfym eller färgämnen.

Våra flytande tvättkapslar ger ett pålitligt tvättmedel för färgade kläder, handdukar och sängkläder. Utan parfym eller färgämnen.

Håll din vita kläder vita och din hud fri från irritation med detta flytande tvättmedel. Perfekt om du har känslig hud eller bara föredrar en mildare tvätt.

Ett koncentrerat kulörtvättmedel för dina färgade kläder. Innehåller bara milda ingredienser, är snäll mot huden och behåller färgerna på dina kläder.

Detta milda flytande tvättmedel hjälper till att hålla färgerna levande medan du ger huden ett skydd mot irritation. Utan parfym eller färgämnen.

Frågor och svar

  • Vi är här för att hjälpa dig att skapa ett hem och en livsstil utan hudallergi. Oavsett om du behöver vårda normal, känslig hud, baby hud eller en hud med tendens till eksem, har vi utvecklat milda hushållningsprodukter och produkter för personlig vård. 

  • Ett allergen är ett ämne som kan ge en allergisk reaktion. Alla våra kroppar är olika; hos några kan immunsystemet uppfatta ett ämne som en ”främmande kropp” eller ett ”farligt” hot,  medan andra inte alls kommer att få en allergisk reaktion.  Vanliga allergener innefattar: parfymer och dofter, konserveringsmedel, djurpäls, damm, mat (såsom mjölk och vete), pollen och topisk medicin. 

  • Om ett allergen kommer in i din kropp kommer ditt immunförsvar att utlösa ett antikroppsvar. Antikropparna binder sig till speciella celler, vilka de viktigaste är mastcellerna. När antikropparna kommer i kontakt med allergenet friger mastcellerna sina egna substancer, inklusive histamin. Detta orsakar en obehaglig svullnad och inflammation i den omgivande vävnaden - och detta är således din allergiska reaktion. När irritation kvarstår lokalt i ett område av kroppen är de flesta symptom inriktade på den drabbade delen av kroppen (tillexempel hud, luftvägar eller ögon).

  • Även om våra produkter inte är utvecklade för att behandla eksem eller kontaktdermatitis, är våra produkter fria från onödiga tillsatser såsom parfym och färgämnen. Detta gör att de är skonsamma nog att appliceras på hud som annars tenderar att få eksem. Alla hudtyper kan dra nytta av mildare hushålls- och kroppsvårdsformler eftersom de hjälper till att förhindra hudirritation och hudallergiska reaktioner.