Som nybliven mamma kan det vara svårt att hinna duscha och än mindre att hinna med en hudvårdsrutin. Men om du har känslig hud är viktigt att du hinner ta hand om dig själv. Upptäck våra smarta genvägar nedan, så att du kan hålla din hud så lugn som möjligt även om resten av livet är allt annat än lugnt ...

 

1: Välj ett tvättmedel som passar alla

I takt med att du får alltmer babykläder har din tvätthög förmodligen växt sig större än någonsin. Istället för att behandla tvätten på olika sätt, kan du använda Neutrals tvättserie till alltihop. Våra flytande tvättmedel, pulvertvättmedel och sköljmedel är tillräckligt milda för bebisens känsliga hud – och även för din. Kläderna blir lyxigt mjuka, utan de onödiga kemikalier som kan irritera känslig hud.

 

2: Ansiktsservetter är ett bra val

Sängdags innebär att stupa i säng efter en lång dag med din bebis – och att förbereda dig för en lång natt med dem också. När du inte hinner rengöra ansiktet, använda ansiktsvatten och fuktkräm kan du ha Neutrals ansiktsservetter på nattbordet som den perfekta genvägen. Snabbt, enkelt och effektivt – de tar bort makeup, smuts och orenheter och ger huden en ren och fräsch känsla. Och får du sova gott hela natten blir det bara grädden på moset.

 

3: Bada med din bebis

En lång, skön dusch tillhör kanske det förflutna, men det finns ett enkelt sätt att hålla dig ren när du har en bebis: ta med dem i badkaret! Förutom att vara tillsammans kan ni använda samma Neutral babybad. Det är skonsamt nog att användas varje dag och innehåller ingredienser som minskar risken för irritationer och allergiska reaktioner i bebisens hud – och även i din.