Neutral Hårdtvål 

Handtvål för känslig hy

Oavsett om du har mycket känslig hy eller bara föredrar en skonsam tvål är vår handtvål perfekt för dig rengör skonsamt huden och efterlämnar en fräsch känsla. 


En klassisk hårdtvål särskilt utvecklad för alla hudtyper. Innehåller enbart ingredienser som är bra för huden och ingenting annat. Vår formula är skonsam för att passa alla hudtyper – från normal till känslig hy. Rengör skonsamt huden och bidrar till att skydda mot hudirritationer.

Kan användas i badrummet och i köket. Utvecklad för att vårda och hålla hela familjens hud ren i alla situationer. Kan även användas i badkaret. Ett enkelt sätt att tvätta bort fett och smuts utan att utsätta huden för onödiga tillsatser, dessutom med minimalt emballage.

Du kan se den senaste ingredienslistan och få mer information om ingrediensernas funktion här: https://wiop.unilever.se/ Läs alltid ingredienslistan på produkten för att få den mest korrekta informationen

Dina händer är med om mycket varje dag – glöm inte att tvätta händerna. Ställ gärna tvålen på ett absorberande underlag så att den inte löses upp. Används som vanlig handtvål.