Neutral Universal Rengöringsmedelsspray 

Neutrals produkter är särskilt utvecklade för känslig hud.

Neutral universalrengöringsspray är effektiv mot smuts och lämnar inga ränder. Parfymfri och minskar risken för hudallergi 


Neutrals produkter är särskilt utvecklade för känslig hud.
Vår ytterst effektiva formula är mild mot din hud samtidigt som den rengör ytorna i ditt hem perfekt och torkar snabbt, utan att lämna ränder.
Kan användas på de flesta ytor i hemmet: Plast, glas, stål, keramiska hällar.
Dermatologiskt testad, Svanenmärkt och deklarerad i samarbete med Astma-Allergi Nordic och AllergiCertified pH neutral för huden 0 % parfym, 0 % färgämnen Flaska tillverkad av 100 % återvunnen plast

Spraya produkten 15-20 cm från ytan och låt verka ett par sekunder innan du torkar av med en torr trasa. Vid hårdare smuts, låt verka i en minut, skrubba vid behov och torka.
Bör inte användas på linoleum eller porösa material som marmor, granit och travertin. Testa alltid produkten på ett icke-synligt område före användning.
Används med försiktighet på målade, lackerade och emaljerade ytor, aluminium och trä. På dessa ytor, spraya produkten på en trasa och använd trasan för rengöring. Testa alltid produkten på ett icke-synligt område före användning.
Använd handskar för att skydda känslig hud.