Neutral Tvättkapslar Kulör 

Praktiska tvättkapslar med flytande tvättmedel för känslig hud.

Våra flytande tvättkapslar ger ett pålitligt tvättmedel för färgade kläder, handdukar och sängkläder. Utan parfym eller färgämnen. 


Våra tvättkapslar är särskilt utvecklade för att bevara klädernas färger men också för att undvika hudirritation.

De användarvänliga kapslarna är perfekta om du har bråttom – det är bara att lägga en kapsel i maskinen tillsammans med tvätten och trycka på startknappen. Neutral tvättkapslar för kulörtvätt är tillräckligt effektiva för att ta bort svåra fläckar. Dessutom är de dermatologiskt testade och godkända för att hålla kläderna rena och huden nöjd – till och med ditt barns.

Från babykläder till sängkläder– Neutral tvättkapslar kan användas för hela familjens tvätt och är dessutom skonsamma mot huden.

Du kan se den senaste ingredienslistan och få mer information om ingrediensernas funktion här: https://wiop.unilever.se/ Läs alltid ingredienslistan på produkten för att få den mest korrekta informationen

Med tvättkapslar behöver du varken hälla eller mäta. Varje kapsel är enskilt förpackad och innehåller rätt doseringsmängd för din tvätt. Använd 1 kapsel till normalt smutsad tvätt och mjukt/medelhårt vatten (2–5 kg). Använd 2 kapslar till hårt smutsad tvätt, hårt vatten eller i tvättmaskiner med kapacitet för 6–8 kg. Använd Neutral sköljmedel för ett mjukt och härligt resultat.

Lägg kapseln i tvättmaskinen innan du stoppar in tvätten. Använd inte förtvättsprogram. Använd inte till handtvätt eller blötläggning. Överfyll inte maskinen. Förvara åtskilt från värme, fukt och direkt solljus.