Neutral Flytande Vittvätt 

Flytande tvättmedel för dina vita kläder

Håll din vita kläder vita och din hud fri från irritation med detta flytande tvättmedel. Perfekt om du har känslig hud eller bara föredrar en mildare tvätt.Vi bryr oss om både din hud och miljön. Därför har vi 97% bionedbrytbara ingredienser i våra flytande tvättmedel. Dessutom är flaskorna gjorda av 98% återvunnen plast. 


Neutral Flytande vittvätt är ett allergivänligt tvättmedel som skapats med hela familjens hud i åtanke, vilket hjälper dig att ta hand om normala till känsliga hudtyper. Ett mjuk tvättmedel för dina vita kläder, vår speciella formeln innehåller endast de ingredienser du behöver och ingen du inte behöver. Den hjälper till att skydda känslig hud eller eksemutsatt hud från irritationen orsakad av vissa tvättmedel. Vi bryr oss om både din hud och miljön. Därför har vi 97% bionedbrytbara ingredienser i våra flytande tvättmedel. Dessutom är flaskorna gjorda av 98% återvunnen plast

Vårt tvättmedel tar effektivt bort tuffa dagliga fläckar samtidigt som det håller dina kläder så snygga som möjligt. Dermatologiskt testad och godkänd och innehåller ingen parfym eller färgämnen, det är en mild och enkel lösning för att ta hand om dina kläder och din hud helt enkelt. Tillverkad med 100% förnybar energi.


  • 97% bionedbrytbara ingredienser
  • 98% återvunnen flaska

Du kan se den senaste ingredienslistan och få mer information om ingrediensernas funktion här: https://wiop.unilever.se/ Läs alltid ingredienslistan på produkten för att få den mest korrekta informationen

Använd tillsammans med Neutral Sköljmedel för en mild tvättrutin. För en tvätt på 3-5 kg, i mediumvatten och medelsmutsiga kläder, använd 50 ml Neutral Flytande vittvätt. För stor tvätt, lägg till extra 12 ml. Häll antingen vätska i lådan eller använd med doseringsboll direkt i trumman. För handtvätt: späd 50 ml i 8 liter vatten. Använd handskar för att skydda känslig hud under handtvätt. Följ tvättanvisningarna i tyget. För tuffa fläckar kan tvättmedlet appliceras direkt på fläcken som en förbehandling i ca 10 minuter.