För närvarande jobbar vi med att lansera en ny hemsida, vi ber om ursäkt för eventuella besvär

Svenska Astma-och Allergiförbundet

Svenska Astma och Allergiförbundet
Astma och Allergiförbundet i Sverige (AAA) grundades i Uppsala redan 1956 då lokala allergiföreningar runt om i landet slogs ihop till ett stort förbund. De lokala föreningar finns fortfarande kvar och är idag hela 127 stycken som själv bestämmer vilken typ av verksamhet som de vill bedriva på lokal nivå. 

Förbundet vill öka kunskapen hos omgivningen om hur det är att ha ett osynligt handikapp som allergi eller överkänslighet, och har bland annat till uppgift att upplysa om allergier samt påverka samhället att skapa bättre levnadsvillkor för allergiker. 

Astma och Allergiförbundet har sedan mitten av 70-talet rekommenderat produkter med syfte att vägleda konsumenterna. De rekommenderade produkterna är märkta med förbundets namn och märke, och de är fria från allergener, parfymer och irriterande ämnen. 

Samtliga Neutralprodukter bär Astma och Allergiförbundets logotyp, vilket betyder att alla våra produkter och innehåll har granskats av experter. Neutral är väldigt stolta och glada över att i mer än 20 år haft ett nära samarbete med Astma och Allergiförbundet – tillsammans arbetar vi för ett allergifritt samhälle! 
TOP