För närvarande jobbar vi med att lansera en ny hemsida, vi ber om ursäkt för eventuella besvär

Små barns känsliga hud

Om du är nybliven förälder har du säkert massor av frågor om ditt spädbarns hud. Hur ofta bör mitt spädbarn badas? Är det nödvändigt att använda schampo? Ska jag smörja in mitt spädbarn med kräm?

Om Det är faktiskt inte så svårt. Det handlar om att du lär känna ditt barns hud och att du litar på ditt omdöme. Några saker är dock svåra att veta när det gäller små barn och deras hud.

Om Huden är från födseln kroppens största och viktigaste organ. Huden skyddar kroppen mot yttre påverkan och bakterier och virus och reglerar kroppens vätskebalans. En nyfödd bebis hud är tunn, blir lätt torr och har ännu inte byggt upp en bakterieflora som skyddar mot främmande mikroorganismer.

Om Därför är det viktigt att du redan från början håller ett öga på om ditt barns hud mår bra. När du ser till att huden inte blir torr och håller dig till milda, parfymfria produkter kan du i många fall undvika hudproblem.

Om Neutral är ett bra val om du vill ge din bebis hud en bra start. Neutrals babyserie är parfymfri, fri från färgämnen och andra ämnen som kan irritera huden.

Om Få svar på några av de allmänna frågorna om barn och hud här.


TOP